Ανατολή Φθιώτιδος

Η Ανατολή Φθιώτιδος είναι ένα μικρό γραφικό χωριό πάνω στα καταπράσινα βουνά των Βαρδουσίων. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά και βλέπει προς την Οίτη και την Γκιώνα. Ανήκει στο δήμο Μακρακώμης - Σπερχειάδας και βρίσκεται σε υψόμετρο 1300 μέτρων...



Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Παιχνιδια του πάγου και του νερού








3 σχόλια:

Λεωνίδας Καρφής είπε...

Κύριοι,
της ΑΝΑΤΟΛΗΣ έχετε αναρτήσει στην ιστοσελίδα σας ένα άρθρο για τους Αινιάνες, χωρίς να αναφέρεται τον συγγραφέα αυτού του άρθρου. Παρακαλώ θερμά να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Υπάτης και του ΣΕΕΘΑ,όπου αναφέρεται ο συντάκτης και να επανορθώσετε αυτή σας την αταξία. Πρέπει να γνωρίζετε οτι υπάρχουν και διατάξεις περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας.
Περιμένω να κάνετε την διόρθωση το ταχύτερο δυνατό.
Ευχαριστώ
Λεωνίδας Ιωάννου Καρφής

ΑΝΑΤΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ είπε...

Αγαπητέ κύριε Λεωνίδα Καρφή
Καταρχήν να σας συγχαρούμε για το πολύ καλό άρθρο σας και στη συνέχεια να σας ζητήσουμε συγνώμη για τη μη αναφορά του ονόματός σας ως συντάκτη του άρθρου που αναρτήσαμε. Δεν υπήρξε καμία πρόθεση από πλευράς μας να αντιποιηθούμε την σημαντική εργασία σας και αυτό αποδεικνύεται από την παράθεση κάτω από το δημοσίευμα του ιστοχώρου που έχει φιλοξενήσει την εργασία σας, όπως έχουμε κάνει και με δημοσιεύματα άλλων. Σε κάθε περίπτωση θα μας ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας, αν και εσείς το επιθυμείτε, να μας στέλνατε και άλλα άρθρα δικά σας ή άλλων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας. Με μεγάλη μας χαρά θα τα δημοσιεύαμε αφού πιστεύουμε ότι έτσι συντελούμε στη μετάδοση ενός σημαντικού πνευματικού πλούτου στις νεότερες γενιές.
Να είστε καλά.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ είπε...

Και μια επιπλέον επισήμανση που ίσως να σας ενδιαφέρει. Το παρακάτω άρθρο είναι δημοσιευμένο και στην ιστοσελίδα της Υπάτης με ανώνυμο συγγραφέα.
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Xno28zq0KscJ:ypati.wordpress.com/2009/05/01/+%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B7&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&lr=lang_el

Η δική μας αναδημοσίευση έγινε από την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://209.85.229.132/search?q=cache:6CQocSZIPQ4J:www.seetha.gr/seetha/item.asp%3FReportID%3D547+%CE%91%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
στην οποία γίνεται αναφορά στο όνομα του συγγραφέα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια έγινε προσθήκη του ονόματός σας στην αρχή του άρθρου.
Αν επιθυμείτε για τους δικούς σας λόγους το άρθρο σας να είναι αναρτημένο μόνο στην ιστοσελίδα της Υπάτης θα θέλαμε να μας το γνωρίσετε.